Meten

Na een aantal jaren van ontwikkelen zijn onze ingenieurs erin geslaagd een gepatenteerd en technologisch meetinstrument te ontwikkelen. Muscle-Fit kan gebruikt worden bij trainers, atleten en dokters voor trainingsverbetering, controle en revalidatie. Het introduceert een hele nieuwe dimensie voor de bokstraining. Voor de eerste keer is training niet langer gebaseerd op wilde aannames, maar op betrouwbare metingen.

 

Analyse

Muscle-Fit komt met een compleet softwarepakket dat boksers en trainers helpt te analyseren en organiseren. Hiervoor kunnen verschillende trainingstypes met verschillende doeleinden gespeeld worden. Daarna kan met het systeem een analyse gedaan worden om de bokser te sturen in zijn voortgang. Ook is het hiermee mogelijk om blessures in een zeer vroeg stadium te ontdekken en naderhand verantwoord te laten herstellen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Compleet geleverd

Stootkussen

Volledig uitgerust met stevige materialen en ingebouwde sensoren voor accurate metingen

Ondersteuning

Mocht u toch vragen hebben over de gebruiksvriendelijke, is er nog altijd een handleiding en telefonische support

Scherm

De bijgeleverde computer met touchscreen gebruikt onze nieuwste software die speciaal voor Muscle-Fit is ontworpen en geprogrammeerd

Wandrek

Zo blijft het stootkussen stevig staan en is deze ook gemakkelijk in hoogtestanden te verstellen

HANDLEIDING

Download nu alvast de handleiding om een beeld van de DBTA te krijgen.

NIEUWE VERSIE

DBTA 2.0

Bestel nu direct de nieuwste versie van Muscle-Fit en wees de eerste om onze nieuwste technologie en software te gebruiken!

€5999
PRE-ORDER NU
  • Afmetingen: H 122cm x B 89cm x D 48cm
Oprichter Muscle-Fit
De Digital Boxing Trainers Assistant, wat doe ik ermee? Waar kijk ik naar?

Twee waarschuwingen voor je begint:

1) Zorg voor een goede warming up.

Doordat de resultaten van de bokser op het scherm worden weergegeven, zullen de bokser gemotiveerd zijn om maximaal te presteren. Neem hierbij geen risico op blessures en doe een goede warming up!

2) Zorg voor goede bokshandschoenen.

Boksers tot 70 kg hebben 14 onz bokshandschoenen nodig en zwaardere bokser handschoenen van 16 onz. Dit is omdat het kussen van de DBTA vrij hard is. Het harde kussen is noodzakelijk om een goede meting te garanderen.

Trainingen en testen op de DBTA worden in verschillende sessies gedaan. Met een vrije sessie kun je na het installeren meteen beginnen. Ook kun je voorgeprogrammeerde trainingen afspelen of naar eigen ideeën aanmaken of aanpassen. Dit is bijvoorbeeld leuk als je verschillende merken bokshandschoenen wilt testen. Zo kun je er bijvoorbeeld achter komen welke bokshandschoenen de minste impact hebben of de minste bescherming bieden. Zoals u hoort, zijn de mogelijkheden enorm.

Heeft u vragen of heeft u resultaten die u met mij wilt delen? Stuur mij een mail via info@muscle-fit.nl.

MEERINFORMATIERON

Ron Rovers
Oprichter Muscle-Fit
Nationaal team Engeland
De D.B.T.A.ondersteund het nationale boksteam van Engeland
GB team
Nationaal team Engeland
Nationaal Team Frankrijk
De D.B.T.A.ondersteund het nationale boksteam van frankrijk.
Nationaal Team Frankrijk
Ron RoversOprichter Muscle-FitGB teamNationaal team Engeland Nationaal Team Frankrijk
X